Home  Empresa  Marcas  ContactarIndex.htmlEmpresa.htmlMarcas.htmlContactar.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3
 

OFISTRADE

Amb seu a Barcelona, és una empresa importadora i distribuïdora de productes d’alimentació especialitzada en el mercat de la cuina internacional, ètnica i delikatesen per al gourmet, dirigita a les petites i grans superficies, a la restauració, catering i hosteleria.


El catàleg d'Ofistrade, compost d’una extensa varietat de gammes i referències, s’organitza en les següents famílies de productes:


 1. especialitats europees

 2. cuina mexicana i tex-mex

 3. productes orientals

 4. productes àrabs i africans

 5. begudes i cerveses

 6. especialitats ètniques d'altres procedències

 7. café


Amb més de 50 anys d’activitat en aquest sector, Ofistrade només representa i distribueix primeres marques i productes líder amb identitat pròpia en el mercat internacional.


Ofistrade es distingeix, d’alta banda, per alguns signes d’identitat:


 1. Presència consolidada en el sector de la distribució

 2. Cartera de clients de diversos volums de consum (grans superfícies, cadenes de distribució, establiments especialitzats, restauració, boutique gourmet i dietètica)

 3. Tradició i solvència reconegudes per proveïdors i clients

 4. Catàleg compost exclusivament per primeres marques de prestigi internacional

 5. Especialització: articles seleccionats per al sibarita, per a paladars exigents o per als qui saben assaborir el viatge gastronòmic; especialització també orientada als grans grups de clients

 6. Presència i servei total en territori espanyol –peninsular i insular– i al Principat d’Andorra, amb especial presència en zones turístiques i residencials.

CLIENTS

Segons les característiques de cada article, els productes distribuïts i comercialitzats per Ofistrade són presents en la totalitat de les grans i petites superfícies comercials i a les cadenes més grans e importants de  la distribució que operen en el mercat espanyol, com:


GRUPO EL CORTE INGLÉS, GRUPO CARREFOUR, ALCAMPO, MERCADONA, GRUPO EROSKI, CAPRABO, MAKRO, DINOSOL, AHORRAMAS, BON PREU, SORLI DISCAU, COALIMENT, etc.


Ofistrade té igualment una presència activa en el segmento del comerç especialitzat de les delikatesen, els articles per al gourmet, la nutrició i la dietètica. D’altra banda, Ofistrade es manté fidel a una experiència ja ben consolidada en l’atenció als sectors de la restauració (especialment establiments de cuina mexicana i oriental) i l’hosteleria.

RED DE VENDES

La força de vendes d’Ofistrade es basa en un equip propi de professionals, profunds coneixedors de les característiques d’aquest sector del mercat.

Amb el seu equip de venedors i representants locals, la xarxa comercial d’Ofistrade assegura atenció, celeritat i eficàcia sobre la totalitat del territori. Els delegats i representants d’Ofistrade estan en contacte permanent amb tota la cartera de clients i asseguren la màxima difusió i presència de les marques representades en el mercat.

LOGISTICA

La logística esta delegada a un operador logístic independent, XPOLogistics (empresa americna), amb més de 25 magatzems distribuits per tota la península. El magatzem central es trova situat a 25 km de Barcelona (Castellbisbal), des del qual distribuim els productes en un plaç de 24-72h al llarg del territori.